Kirkelige handlinger / Gudstjenester

Gudstjenester

 

Alle helgen ....

 

I løbet af alle helgen gudstjenesten vil navnene på de afdøde siden sidste alle helgen blive læst op. Der vil som altid blive sendt brev ud til de berørte familier, men enhver er naturligvis velkommen til denne gudstjeneste.
Siden sidste alle helgen er der på Farup Kirkegård i 2018, på sydsiden i nærheden af urnegravstederne, blevet skabt et særligt sted med mulighed for at lægge blomster eller tænde lys. Der er desuden sat et par bænke, så man kan sidde der i stilhed.
Vi vil i forbindelse med gudstjenesten gå ud og markere den lille mindeplads ved at tænde lys og dernæst bære lys ud på de grave, vi hver især har en særlig tilknytning til.
Kirken sørger for lys.


 

 PÅ VEJ MOD JUL.........

"Vi vil nå det hele, men det er afgørende at huske.at julen ikke afhænger af os.Selv om vi nok slider for at nå det hele, og det er fint nok, så er det ikke os, der finder frem eller finder på det.Hvis der sker det gode, vi venter på, så er det julen, der finder os. Jeg  tror faktisk man kan sige, at den kommer snarest, når vi holder pause og hører efter eller bare er der. Så kan det være det daler ned. Og man fornemmer det."

(Jens Rosendal i December refleksioner/ Julekalender for voksne).

Hvert år op mod jul prøver vi at samle et adventskor, der medvirker ved gudstjenesten 2. eller 3. søndag i advent.

Koret ledes af Maja Haue Morthorst.

 

Lene Nielsen | CVR: Farup Kirkevej 18  | Tlf.: 21741883